сряда, 5 декември 2018 г.

Еректилна дисфункция


Ерекцията се получава, когато пенисът се напълни с кръв. Тази реакция е най – често предизвикана от сексуална възбуда. Има случаи, в които кръвта не може да се задържи във пениса –   явления като това се наричат еректилна дисфункция.

Има много и най-различни причини за еректилната дисфункция проблеми. При някой хора проблема се дължи на кръвоносната система при които е нарушена обмяната на вещества в организма и набавянето на нужните хормони. Друг проблем е нервната система от която се влияе цялото тяло и психиката на човек.
Купидон хапчета за ерекция
А когато нервната и кръвоносната система не си взаимодействат еректилната дисфункция е налице. Има болести като диабета и други свързани с простата които също оказват влияние на ерекцията.

Психологични разстройствa и проблеми оказват огромно влияние на еректилната функция при мъжа, както стреса,умората,алкохола и наркотиците. Има и неустановени от медицината причини за дисфункция които не могат да се определят като определени явления болести или проблемни органи.

Статистиките сочат, че 1 на всеки 10 мъже е имал или ще има проблем с ерекция в даден момент.
Ако искате да имате силна, здрава и по-продължителна ерекция се доверете на секс стимулант Купидон и забравете за сексуалните проблеми.



Няма коментари:

Публикуване на коментар