сряда, 5 декември 2018 г.

Внимание! Еректилната дисфункция може да съкрати живота



Еректилната дисфункция е един от най-често срещаните сексуални проблеми при мъжете. Това е неспособността на мъжа да постигне ерекция достатъчна за осъществяване на здравословен сексуален акт. А това може да съкрати живота. Това състояние e характерно за по-възрастните мъже, но истината е, че до 20% от представителите на силния пол под 40 годишна възраст имат този проблем. Учени са установили, че освен дискомфорт и психологически травми, състоянието може да влоши качеството на живот дотолкова, че да доведе до преждевременна  смърт.

Учени от университета в Мисисипи са наблюдавали 1800 мъже в период от 8 години, които били на възраст между 20-85 години., установили , че има пряка връзка между еректилната дисфункция и ранната смърт. В началото на експеримента 560 от участниците имали проблеми с ерекцията. В края му 244 от тях починали, а 61% от причината за смъртта били сърдечно-съдови заболявания.
Купидон хапчета за ерекция
64 от починалите страдали от малгинални новообразувания, 12 починали от от хронични респираторни заболявания, а останалите загубили живота си по друга причина.

В проучването, освен проблемите с ерекцията, били взети предвид и възрастта ,физическата активност ,тегло, походка, и национална принадлежност.

До момента е известно, че еректилната дисфункция е пряко свързана със сърдечносъдов фактор, включително хиперлипидемия, хипертония и диабет.

Новите данни обаче показват колко голям и сериозен е този проблем. За да се отървете лесно от еректилната дисфункция, и да се радвате на пълноценен сексуален акт, можете да пробвате секс стимулант  Cupidon
 Изцяло на билкова основа и без странични ефекти. С тяхна помощ ще имате по-силна, по-твърда, по-здрава и по-продължителна ерекция.



Няма коментари:

Публикуване на коментар