сряда, 5 декември 2018 г.

Разнообразието в секса



Премахнете задръжките в леглото

 Сексът, заедно със спането и храненето, осмисля живота на всеки пълноценен мъж.
Една от най-големите цели на жените е да бъдат номер 1 в мъжките фантазии и да подлудяват любимия при всеки удобен случай. Как да задържим интереса му, особено при дългогодишна връзка, е от най-задаваните въпроси.
Всеки психолог или сексолог би препоръчал разнообразие в леглото, никакви задръжки и табута! 
 За да бъдете постоянно в мислите му и да продължите да сте секси за него, е нужно старание и най-вече разкрепостеност в секса.

 И така, как да направим секса по-интересен? Как да изпитваме повече удоволствие? Разнообразието и удоволствието произтичат едно от друго. Така че преди да бързаш да сменяш партньорката си, опитай някои от следните начини за разгорещяване на страстите в спалнята.
Купидон хапчета за ерекция
Кама Сутра -  Не е необходимо да си човекът каучук, за да експериментираш с партньорката си откъм пози и движения. С промяната на няколко пози и ритъм в такт забавяне-ускоряване ще усетиш как удоволствието ще е много по-голямо. Дори партньорката ти да не е от най-пластичните, просто и кажи да се остави в твоите ръце и я върти, както ти си искаш.

 Мръсни приказки  - Нещо, което със сигурност ще ускори ритъма на сърцето ти, е да послушаш малко мръсотии от приятелката си, докато ти също й прошепваш мръсни думички в ухото. Така и двамата ще се възбудите, още преди да попаднете между чаршафите.

 Порно -  Гледайте порно и се разберете да повтаряте всичко, което се случва във филма. Така поне ще е в началото. После сами няма да усетите кога сте спрели да обръщате внимание какво се случва там. Но дори самото озвучаване на порно филма ще ви подействат достатъчно разгорещяващо.


  Нетрадиционно  - Ако спалнята у вас вече ти е отесняла, няма нищо лошо да се прехвърлите в банята, на пода, в кухнята, на мивката, насред някоя градинка, в асансьора и на онези всевъзможни места, които мозъкът ти може или не може да роди. С опитването на нещо неизпробвано до сега, адреналинът ти ще се покачи, а удоволствието ще е още по-голямо.


Фетишизъм - Всеки от вас сигурно има по някоя малка тайна: какво го възбужда и от какво се срамува. Бъдете откровени един с друг, признайте си малките фантазии и осъществете всяка една, стига да не е прекалено агресивна или фрапираща. Нали знаеш, че в леглото няма забранени неща!

 Завързване - Завързването е едно от най-добрите предложения за чувствен и нетрадиционен полов контакт. Безпомощността на другия, твоето надмощество, влечението ви един към друг и жаждата за вълнуващи усещания ще направят секса запомнящ се. За екстра пикантност се редувайте кой да е завързан. 

  Сценка - Партньорката ти може да влезе в ролята на медицинска сестра, ксмериерка, ученичка, а ти съответно може да си полицай, лош професор или пък 40-годишен девственик, който тя ще иска да обучи на това онова. 
За да разнообразите сексуалния си живот можете да приемете секс стимуланта Купидон и да забравите за всички сексуални проблеми. Ще имате силна, здрава и по-продължителна ерекция, а партньорката ви ще бъде в екстаз.



Няма коментари:

Публикуване на коментар