сряда, 5 декември 2018 г.

Липса на възбуда?

Причините за липса на сексуален апетит може да са най-различни. Те могат да са на психологическо или физиологическо ниво както при мъжете, така и при жените. Психологическият аспект на проблема се отнася към промени, свързани с тялото, които могат да доведат до липсата на сексуално желание.

Диабетът води до увреждане на нервите, вследствие на което в известна степен се губи чувствителността при допир. Това е причината 50% от диабетиците да страдат от еректилна дисфункция и ниски нива на тестостерон – основни причини за потисната сексуална функция.
Купидон хапчета за ерекция
Сексът по същество се основава на притока на кръв, а ако органът, който контролира кръвообращението, страда, може да се понижи и либидото. В този смисъл всяка форма на сърдечно заболяване може да засегне сексуалното желание.

Оралните контрацептиви са медикамент, който се слави с понижаване либидото при жените. Други лекарства, като статините, медикаменти за понижаване на кръвното налягане, антидепресанти, дори и тези за настинка и грип могат да повлияят неблагоприятно на сексуалния апетит. Те пречат на нормалното функциониране на тялото.
Затлъстяването има пряка връзка с хормоналния дисбаланс и понижаването нивата на тестостерона, които понижават сексуалното желание при представителите и на двата пола. Друг проблем е, че повишените телесни мазнини водят до по-голямо количество секс-хормон-свързващ глобулин.

Това е естествен химикал, който се свързва с тестостерона. Това означава, че количеството хормони на секса е по-малко, а сексуалният живот страда. Има и данни, които свидетелстват, че затлъстяването при младите момчета може да доведе до усещане за умора. При младите момичета може да причини нередовен менструален цикъл и проблеми с щитовидната жлеза.

За да имате наистина силна, здрава и продължителна ерекция се доверете на секс стимуланта Купидон.



Няма коментари:

Публикуване на коментар