четвъртък, 22 ноември 2018 г.

4 начина да направите секса в колата още по-горещ



Сексът в кола определено е едно много вълнуващо сексуално изживяване, дори може да бъде наистина забавен и горещ, дори когато сте „възрастни“. Както в случаите, в които се скривате някъде за бърз секс, така и сексът в кола води със себе си няколко предизвикателства.
1. Наистина е забавно

Сериозно. Сексът в кола е романтичен и вълнуващ, освен това е достатъчно рискован, за да накара сърцето ти да затупти учестено в очакване. Той е препоръчителен за двойки, които имат чувството, че любовният им живот е в застой. Сексуалните преживявания в кола могат да бъдат супер забавни, така че това е идеалното място да се насладите на нови удоволствия.
2. Лесно е да включиш наличните аксесоари в колата в любовната игра
Купидон хапчета за ерекция Просто използвай въображението си! Всички автомобили имат предпазен колан. Накарай гаджето си да седне и го закопчай, за да ограничиш движенията му. Използвай всичко, което е наоколо, като например бикините си, за да завържеш ръцете му. Сега вече може да правиш каквото си поискаш с него!
3. Покрий ги!

Имаме предвид седалките – с кърпа, одеало или дори ризата му. Това не само ще предпази дупето ти (ако тапицерията е кожена), но и няма да се налага да почиствате, когато сте готови.
4. Направете го бързо!

Колата не е мястото за продължителен секс! Не само, заради опасността от схващане. Колкото по-дълго сте там, толкова по-вероятно е да ви хванат.





Няма коментари:

Публикуване на коментар