четвъртък, 22 ноември 2018 г.

Мъжките сексуални проблеми

Безспорно, един от най-големите кошмари и страхове за господата е, че по време или преди секс, техният пенис няма да е готов за работа или ще изгуби тази си готовност твърде бързо. Еректилната дисфункция е един от най-често срещаните и неприятни проблеми при силния пол. При наличието на такава, сексът е невъзможна мисия!

Импотентност?

Думата импотентност или импотенция описва проблеми, касаещи половия акт и репродукцията като липса на сексуално желание, Еректилна дисфункция, проблеми с еякулацията или оргазма, при мъжа.

Какво е Еректилна дисфункция?

Еректилната дисфункция е невъзможността половият член да получи и поддържа ерекция, или по-просто казано – невъзможността мъжът да задържи пениса си във възбудено състояние, за осъществяването на нормален полов акт. Това е твърде често срещан проблем, при силния пол и, при наличието на който, осъществяването на полов акт е невъзможно. Проучвания показват, че 152 млн. мъже, по света, страдат от Еректилна дисфункция. Рискът от този проблем нараства с възрастта. Ако в ранните години, се прояви, той е резултат от неспособността на твърде младият организъм да контролира ерекцията си. Еректилната дисфункция се проявява най-вече при 60-годишните и по-слабо изразена е при 40-годишните мъже. Еднократното проявяване на това явление, не бива да буди притеснения, но ако трудното задържане или получаване на ерекция стане редовно, то тогава бихме могли да говорим за проблем. Еректилната дисфункция има няколко степени: лека, умерена и силна. Независимо от възрастта на мъжа, този проблем може да бъде третиран успешно.


Причини за Еректилната дисфункция

Най-общо, причините за мъжката импотентност, бихме могли да систематизираме в две основни групи – Физически проблеми и Психологически проблеми. Най-често, причината за нарушена ерекция, при мъжете, са Психологическите проблеми като: стрес, напрежение, лични проблеми и всички останали явления от ежедневието на човек. В повечето случаи този тип Еректилна maj-jena-lubov-73064-500x334дисфункция, изчезва с времето и не се нуждае от лекарска намеса. Когато проблемът се корени във физическо заболяване, то тогава заслужава по-сериозно и професионално внимание. 50-60% от диабетиците страдат от Еректилна дисфункция. При тях трябва да се обърне специално внимание върху диабетичната невропатия –загуба на вибраторни усещания на долните крайници. Проблеми с пикочния мехур, също могат да бъдат причина за Еректилна дисфункция, както и болестта на Паркинсон и всякакви други заболявания, които засягат теменния дял на мозъка. До увреждане на тестисите, загуба на тестостерон и от там – загуба на ерекция, би могъл да доведе и алкохолизмът.
купидон хапчета за ерекция
Хроничната бъбречна недостатъчност е сериозен причинител на Еректилна дисфункция. Също не бива да се пренебрегват и различните зависимости като алкохолизъм, който вече споменахме, употреба на накротици и най-вече марихуана, тютюнопушене и др., които са сериозни вредители на ерекцията. Най-честата причина за Еректилна дисфункция е влиянието на времето или по-точно – остаряването. При тези случаи, липсващата или непостоянна ерекция, се дължи на намаленото количество мъжки хормони в организма. Някои лекарства и медикаменти, също могат да окажат негативно влияние върху функцията на пениса да еректира. Такива са, например: Естроген, Антиандрогени, Lupron, Digoxin, Cimetidine, Диуретици и други. Трябва да се внимава с тяхната употреба и да се ограничи количеството им на приемане, ако не желаете проблеми с ерекцията.


Как да се справим с Еректилната дисфункция?

Искате да се справите с проблемът – Еректилна дисфункция, но не и да го направите двоен, нали? Технологиите са доста напреднали и в днешно време може да намерите доста ефективни средства, благодарение на които бихте могли да подобрите половото си здраве. Повечето медикаменти, предлагани на пазара стимулират ерекцията, но и натоварват други органи от човешкото тяло. Най-често, хората, употребяващи хапчета за ерекция и други подобни, страдат от сърцебиене, повишено кръвно налягане и т.н. Все неприятности свързани със сърцето. Препоръчителна е употребата на медикаменти на билкова основа, които нямат странични ефекти и влияят благоприятно на цялостното сексуално здраве. С тях, по напълно естествен начин и с екстракти извлечени от природата, вие получавате желаната ерекция. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар