четвъртък, 22 ноември 2018 г.

Ерекция- проблемите със здравето



Проблемите с ерекцията при мъжа са доста често срещани. Проблемът се състои в това, че мъжът не може да получи или поддържа ерекция, която е достатъчно силна, за да има полов акт, или да загуби ерекцията си по време на полов акт. Тогава говорим за еректилна дисфункция, а когато мъжът свършва прекалено бързо , и не успее да задържи половия акт за по-дълго време, за да задоволи партньорката си, говорим за преждевременна еякулация. Това са сериозни проблеми, на които всеки мъж трябва да обърне сериозно внимание.

Проблемите с ерекцията са често срещани при по-възрастните мъже. В много случаи проблемът си отива с малко или никакво лечение. В други случаи то може да бъде постоянен проблем, което несъмнено се отразява на самочувствието на мъжа в леглото. Тези сексуални проблеми може да са психогенни или физически. За да разберете дали е физически, трябва да знаете, че нормален мъж има от 3-5 ерекции нощем, ако сутрин имате ерекция, това означава, че нямате физическа причина за проблем. А психогенните могат да бъдат много- стрес, прекомерна силова работа, алкохол, тютюнопушене, нездравословни храни и други.

Проблемите с ерекцията обикновено не оказват влияние върху сексуалното желание на един човек.

Причини

Ерекция включва мозъка, нервите, хормоните, и кръвоносните съдове. Всичко, което пречи на тези нормални функции може да доведе до проблеми с получаването на ерекция.

Честите причини за проблеми с ерекцията, включват:

        Болести като диабет, високо кръвно налягане, сърдечни или щитовидната условия, лошо притока на кръв, депресия, или нарушения на нервната система (като множествена склероза или болестта на Паркинсон)

        Лекарства, включително лекарства, кръвното налягане (особено бета-блокери), сърдечни лекарства (като например дигоксин), някои лекарства, пептична язва, хапчета за сън, и антидепресанти


        Увреждане на нервите от операция на простатата

        Никотин, алкохол или употреба на кокаин

        Лошата комуникация с партньора си

        Повтарящите се чувства на съмнение и провала

        Увреждане на гръбначния мозък

        Стрес, страх, тревожност или гняв

        Нереалистични сексуални очаквания, които правят секс задача, вместо удоволствие
Купидон хапчета за ерекция
Проблемите с ерекцията стават все по-чести с възрастта. Въпреки това, те могат да повлияят на мъжете на всяка възраст. Физически причини са по-чести при по-възрастни мъже. Емоционалните причини са по-чести при по-млади мъже. За да си върнете самочувствието в леглото и да се почувствате 100% мъж , можете да се доверите на едни  хапчетата за ерекция Cupidon. С тяхна помощ ще имате по-здрава, по-силна, по-твърда и по-продължителна ерекция. Насладете се на дълъг полов акт и задоволете както половинката , така и себе си!


Няма коментари:

Публикуване на коментар