четвъртък, 22 ноември 2018 г.

Импотентността – най-големият убиец на мъжкото самочувствие



Думата импотентност или импотенция описва проблеми, касаещи половия акт и репродукцията като липса на сексуално желание, Еректилна дисфункция, проблеми с еякулацията или оргазма, при мъжа. Когато мъжът не може да постигне ерекция или свършва бързо по време на половия акт, това се отразява негативно на цялостното му състояние и понижава до най-ниска степен самочувствието му. 

От древността, та до днес мъжествеността се е определяла, както от силата на един мъж, така и от неговото представяне под завивките. Най-голямо негативно влияние върху психическото състояние на мъжа указва точно мисълта, че не може да задоволи партньорката си и, че при всеки следващ акт, ще претърпи провал. Нарушения в потентността могат да се появят на всякаква възраст. Напълно естествената е тази, която се появява в напреднала възраст, когато е напълно нормално тази функция на мъжа да отслабне или съвсем да изчезне, което се случва вече на по-късен етап. 

През останалото врем, проблемите най-често се коренят във физически причини, както и в психични такива и то най-често второто се наблюдава в днешно време. Стресът, проблемите, ежедневните грижи, натовареният живот, както и всичко останало, могат да навредят на потентността на мъжа. В следствие на тези фактори неговото представяне в леглото се влошава, от там нататък и самочувствието, има случаи, когато мъжете губят съвсем желанието си да правят секс.

Искате да се справите с проблемът – Еректилна дисфункция, но не и да го направите двоен, нали? Технологиите са доста напреднали и в днешно време може да намерите доста ефективни средства, благодарение на които бихте могли да подобрите половото си здраве. Повечето медикаменти, предлагани на пазара стимулират ерекцията, но и натоварват други органи от човешкото тяло. Най-често, хората, употребяващи хапчета за ерекция и други подобни, страдат от сърцебиене, повишено кръвно налягане и т.н. 

Все неприятности свързани със сърцето. Препоръчителна е употребата на медикаменти на билкова основа, които нямат странични ефекти и влияят благоприятно на цялостното сексуално здраве. С тях, по напълно естествен начин и с екстракти извлечени от природата, вие получавате желаната ерекция.



Няма коментари:

Публикуване на коментар