понеделник, 19 ноември 2018 г.

Хапче за секс


Секс хапчетата са бърз и ефикасен начин да се възвърне желанието за секс на мъжа

Секс хапчетата станаха изключително популярни през последните години. Благодарение на тях, много мъже започнаха да преоткриват сексуалната си мощ в периода на тяхната андропауза. Други започнаха да вземат сексуални стимуланти от ранна възраст, когато сексуалните им смущения имат друг характер или просто защото искат да блеснат със сексуалната си мощ.

Под хапче за секс се разбират всички онези медикаменти, които имат почти мигновен ефект върху еректилната функция на мъжа. Медицината поставя тези медикаменти в една група - PDE-5 инхибитори. Действието им най-просто се характеризира с интензивно напълване на кавернозните тела с кръв, което води до бърза и издръжлива ерекция. Това не са медикаменти, които имат лечебна цел и не се приемат системно. Хапчето за секс се пие около 30-40 минути или час (в зависимост от вида) преди сексуалния акт. Действието продължава няколко часа, като може да стигне до 36 часа. Повечето от тях не създават неудобства на мъжа, ако не бъде сексуално стимулиран и предразположен към сексуален акт.
секс стимулант
Различните видове PDE-5 инхибитори имат сходно действие, но с различни странични ефекти, бързина на действие, продължителност на ефекта. Възможно е един мъж да се повлияе добре от един вид, но да не изпита никакво действие от друг.

В кои случаи е добре мъжът да вземе хапче за секс?


- За да получи ерекция.
- За да удължи времето си на издръжливост и броя на сексуалните актове за една вечер.
- За да достигне пенисът максимална твърдост.
- За да не се прекъсва ерекцията от някакви смущения, а пенисът да запази твърдостта си дълго време.


В кои случаи е добре мъжът да НЕ приема хапче за секс?


Най-доброто хапче за секс за мъжа е жената до него. Затова, дами, преди да пратите партньора си на лекар или до някой секс шоп, се уверете, че самите вие сте се постарали достатъчно, за да събудите желанията на партньора. Ако все пак и това не проработи съществуват натурални секс хапчета за ерекция.


Няма коментари:

Публикуване на коментар