петък, 23 ноември 2018 г.

Всеки 6-ти мъж страда от Еректилна дисфункция

Проблемите с ерекцията са обект на изследване от доста години, но така и никой специалист не успя съвсем точно да определи на какво се дължи тя. Професор Димитриус Кристу от Солунския университет, който в края на миналата година проведе изследване с повече от шест хиляди мъже на възраст от 18 до 75 години.Резултатите от проучването бяха представени по време на конгрес за мъжкото здраве в Хамбург, Германия. Обобщено може да се каже, че по една или друга причина всеки шести самохвалко прави засечка в леглото и не може да свърши работата докрай.

Според Кристу, най-честата причина за проблемите с ерекцията, която се наблюдава при всеки 6-ти мъж, не са физически проблеми, а стресът и натовареното ежедневие, което води съвременният човек. Според него, докато човек живее по такъв начин, няма как да бъде на 100% излекуван проблема. Разбира се, той не отрича всички медикаменти, които си оказват благоприятно влияние и поне за момента, но за да изчезне напълно проблема, човек не трябва да живее под стрес и нервно напрежение. Разбира се, както и повечето съвременни специалисти, и той препоръчва употребата на възможно най-безобидните за организма медикаменти, които повлияват благоприятно върху ерекцията.

Към момента, за най-щадящи продукти, подобряващи мъжката потентност, се смятат хапчетата за ерекция, с които ще имате силна, здрава и по-продължителна ерекция.

Факт е, че без ерекция животът на един мъж е непълноценен, тъй като той не може да извърши нормален полов акт, съответно и да създаде нормална връзка, от което страда най-вече самия той, тъй като точно липсата на ерекция се явява най-големият убиец на мъжкото самочувствие!



Няма коментари:

Публикуване на коментар