понеделник, 19 ноември 2018 г.

Само за мъже: Съвета за страхотен секс




Правенето на страхотен секс не е само нужда за тялото – това е цяло изкуство. За да сте сигурни, че партньорката ви е задоволена, трябва да притежавате някои умения и знания, за да можете да го постигнете. Дори да сте опитни в сексуалните активности, съществуват няколко слаби места, за които не сте и предполагали. Ако често сменяте сексуалните си партньори е задължително да знаете основните правила за това как да задоволите жена. Следвайте тези секс - съвети с цел да станете професионалисти:


1. Спазвайте добре балансирана диета


Знаем, че не сте очаквали да чуете това, но здравословната храна може да ви помогне да регулирате кръвното си налягане и нивата на холестерола. Ако приемате разнообразни хранителни вещества, ще имате повече енергия и сексуалната ви възбуда ще трае по-дълго. Похапването на повече ядки и зелени листни зеленчуци може да увеличи мъжката сексуална функция.

2. Бъдете честни с партньорката си

Ние всички сме разумни и съпричастни хора, затова си струва да говорите с партньорката си. Когато сте в дълготрайна връзка секса започва да става рутина. Затова си струва да споделите сексуалните си желания, идеи и фантазии с нея. Бъдете отворени и честни един към друг.

3. Спортувайте ежедневно


Физическата активност ще увеличи както либидото, така и самоуважението ви. Можете да подобрите обичайното си състояние и да влезете във форма. Всъщност, редовните упражнения ще ви предпазват от заболявания на сърцето, рак, еректилна дисфункция и други заболявания. Освен това ще направят сексуалният акт по-приятен и незабравим.


 4. Внезапен секс


По-голямо удоволствие е да правите секс неочаквано, отколкото планирано. Независимо от това и двата типа секс имат своите предимства. Ако сте романтична натура, ще е по-добре да планирате срещата си, за да покриете очакванията си. Въпреки това, предполагаме, че е по-задоволяващо да правите неочакван секс на неочаквани места. Опитайте се да бъдете по-креативни.

5. Въздържайте се от секс от време на време


Когато правите секс редовно, може да стане малко скучно и еднообразно. За да откриете повече вълнение и ентусиазъм се препоръчва да се въздържате от време на време. Това ще ви направи по-развълнувани и сексуално възбудени преди да правите секс.

6. Опитайте се да подсилите интимната връзка


Различните сексуални пози, секс играчките и различните места гарантират подпомагането на сексуалния живот. Не се притеснявайте да експериментирате със секс на открито, или на публично място. Това само ще засили усещанията ви.


Няма коментари:

Публикуване на коментар