четвъртък, 22 ноември 2018 г.

Нещата, които нарушават ерекцията са…




Ерекцията е подвластна на притока на кръв.Именно затова, сърцето трябва да бъде в добро здраве, когато става въпрос за подобряването на качеството на ерекцията. Ако искате да запазите качеството на сексуалната си мощ трябва да спрете всичко, което влияе неблагоприятно на сърцето, а именно-алкохолът, цигарите, наднорменото тегло. Естествено не всеки човек е склонен да се откаже от тези малки пороци, именно затова е добре в такъв случай, господата да използват помощта на хапчетата за ерекция.

Ето и кои са най-важните неща, които биха нарушили качеството на ерекцията ви:

    Нездравословна/неподходяща храна

Това може би е най-важния фактор, който действа неблагоприятно на ерекцията. Някои от храните, които купуваме в големите супермаркети са пълни с химическото вещество бисфенол, което увеличава количеството на женският полов хормон в тялото.


    Недоспиване

Ако страдате от хронично недоспиване, трябва да знаете, че това  влияе върху нивата на тестостерон. Според направени проучвания по темата, при 5-6 часа сън, мъжкото тяло губи 10% от производството на тестостерон. Разбира се в динамичният начин на живот, не всеки мъж може да си позволи да прекарва времето си в сън. Хапчетата за ерекция обаче, могат да позволят на тези мъже да водят качествен полов живот, като значително подобрят ерекцията им.

    Сладкиши/десерти

Трябва да знаете, че консумирането на захар в каквото и да е количество води до покачване на глюкозата в кръвта, което стимулира производството на инсулин. Инсулинът пък спира производството на тестостерон, което само по себе си води до нарушаване на сексуалната функция.


    Алкохол

Много от мъжете, се надяват, че алкохолът няма да се появи като фактор влияещ върху ерекцията, но е факт. Той е от изключително голямо значение за тестостерона. Възможните промени в тялото, повлияни от алкохола са стотици, но основно – при прием на алкохол, тялото изменя процесите си и от там намалява производството на основни хормони, включително тестостерон.

Трябва да знаете, че за всеки проблем има решение. Така че, ако страдате от еректилна дисфункция най-доброто решение на проблема е да използвате секс стимулант.



Няма коментари:

Публикуване на коментар