вторник, 20 ноември 2018 г.

Любовни храни



Според народната медицина някои хранителни продукти могат да пораждат желание за любов. Обикновено въздействието им се базира на ма­гическото вярване, че „клин клин избива“ (че сходните неща си помагат). Така например дръжките на аспержите би трябвало да прида­дат на мъжете „устойчивост“, а баклата, коя­то има формата на тестис, да им влее мъжка сила. Към „естествените“ възбуждащи сред­ства народната медицина причислява още слад­ки бадеми, лешници, мед, кромид, чесън, овес, це­лина, семена на коприва. Който вярва в това, мо­же да опита. Лекарите препоръчват храна, бога­та на белтъчини.

Съмнително и отчасти опасно е въздействие­то на различните афродизиака, които от сто­летия пълнят джобовете на шарлатаните.

Жен-шен

В медицината на Далечния изток той се счита за източник на виталност. При жените той може да засилва сексуалната възбуда и да пре­дизвика набъбване на гръдните зърна. Не са до­казани други въздействия на това растение. Затова пък страничните явления са много: ви­соко кръвно налягане, разстройство, кожни обриви, отоци, нервност, безсъние, еуфория и депресия. При висока дозировка жен-шенът предизвиква объркване. Много от жен-шеновите препарати съдържат синтетични със­тавки и не се изготвят от единствения въз­действащ сорт на корените, растящи първо- начално само в Североизточна Азия.

Испанска муха

Испанската муха е инай-известният афродизиак в света. Милиони хора са опитвали божествените капки. Само 20-30 смесени с напитка по ваш избор, ще усили либидото, желанието за секс и при двата пола, ще имате по-силен и осезаем оргазъм. Много двойки използват мухата, за да разнообразят сексуалния си живот.

Йохимбин

Има съдоразширяващо действие и оттук въз­действа върху пещеристите тела. Не следва да се приема при увреждания на бъбреците и черния дроб.

Амил- бутил- изобутилнитрати

Те се използват в спрейовете за помещения и въпреки миризмата си на „мръсни чорапи“, много често се вдишват от мъжете хомосек­суалисти по време на полово сношение като „оргазмен удължител“. 

Стрихнин

Въздейства стимулиращо върху централната нервна система изобщо. Той предизвиква ти­пични гърчове и мускулни спазми. Други непри­ятни странични действия: скованост на лице­то и тила.

Лечение

Органичните причини следва да бъдат изяснени и целенасочено лекувани. В днешно време на пазара съществуват стотици секс стимуланти, с които да повдигнете либидото си, да имате здрава и мощна ерекция, а секса да е много по-продължителен. Препоръчваме Ви да приемате само натурални Купидон хапчета за ерекция. 

Въпреки че хормоналната недостатъчност са­мо в редки случаи е причина за сексуални смуще­ния, често лекарите предписват мъжки хормо­ни (тестостерон). Това е целесъобразно и от полза само когато действително се касае за хормонална недостатъчност. При лечение с тес­тостерон простатната жлеза редовно трябва да се контролира от уролог, поради опасност от странични въздействия върху този орган (опасност от рак).



Няма коментари:

Публикуване на коментар