четвъртък, 22 ноември 2018 г.

Кои женски действия могат да убият ерекцията на мъжа



Сексът е естествен и лесен, но за съжаление това не винаги е така. Има някои определени действия от женска гледна точка, с които дамите могат да смразят ерекцията на мъжете и да ги оставят доста разочаровани и откровено раздразнени.

Тези женски действия може би изглеждат забавни или невинни, но всъщност биха могли да бъдат доста проблеми и дори травмиращи. Те могат сериозно да повлияят на мъжката психика и един мъж може да се почувства неадекватен да прави секс.
Купидон хапчета за ерекция
Ето и кои са въпросните грешки, които жените несъзнателно правят и по този начин отблъскват мъжа от себе си:
1.Имат прекалено високи очаквания за любовната игра

Естествено е една жена да очаква любовна игра в леглото, но не и да иска мъжът да се занимава само с нея в продължение на половин час, без да му отвърне със същото. Жената, която има нужда от прекалено дълга любовна стимулация с ръце или език, преди да се стигне до проникване, може да убие ерекцията на мъжа и да го накара да се замисли дали изобщо му се иска да продължава.
2.Да се държи като девица



Скъпи жени, дори и да нямате никакъв сексуален опит, трябва да изглеждате развълнувана от факта, че ще правите секс с гаджето си. Не се дръжте прекалено скромно, все едно сте монахиня. В никакъв случай не бива да се обиждате, ако той иска да опита нещо ново в секса с вас или ако ви прави сексуални намеци. Не само това, дори от време на време вие самите трябва да поемате инициативата, а не да смятате, че това е задължение само на партньора ви.
3.Да правите секс по задължение

„Днес съм в овулация, хайде да правим секс!“. Това изречение си е истински страстоубиец. Сексът никога не трябва да се прави по график или да се отмята като ангажимент. Дори да работите за бебе, то правете го по възможно най-спонтанния начин и не засягайте думата „овулация“.
4.Да правите грозни гримаси по време на оргазъм

Никога не забравяйте, че мъжете обичат да виждат лицето на партньорката си, когато тя достига връхната точка в секса. Ако гримасата ви по време на секс е твърде драматична или ексцентрична, тя може да убие всякакъв ентусиазъм у половинката ви. Не забравяйте, че мъжете ненавиждат фалшиви физиономии на оргазъм. Това може да ги накара да се почувстват наистина глупаво.
5.Не се дръжте странно

Не е добре да се кикотите, да се просълзявате или да водите задълбочени разговори по време на секс. Това не са неща, които ще се харесат на мъжа точно в този момент.
6.Да го питате „Свърши ли вече?!“

Този въпрос е истински удар под кръста, особено ако е зададен от жената. Той кара мъжа да осъзнае, че жената вече е отегчена от креватните забавления, и че й се иска да приключва с тях възможно по-бързо.



Няма коментари:

Публикуване на коментар