понеделник, 19 ноември 2018 г.

Импотентност – сериозен, но решим проблем



Когато проблемите с получаването на ерекция зачестят, се стига до импотентност. В този случай вече е необходима продължителна терапия от физическо и психологическо лечение. Първо се започва с разговори с партньорката, за да се установи дали близостта между двамата все още съществува. Тя не бива да притиска или да съжалява партньора си, а да  му помогне отново да се почувства пълноценен в секса. 

Следващата стъпка е посещението при сексолог, който също трябва да повлияе на мъжката психика, така, че да върне увереността и самочувствието му на сексуално активен мъж. Съответното медикаментозно лечение, назначено от специалист, би трябвало окончателно да реши проблема, но ако се окаже недостатъчно, се прилагат и инжекции за импотентност. При всички случаи едно е сигурно – импотентността се лекува! Сексологията е стигнала толкова напред, че еректилната дисфункция, независимо от стадия, е напълно преодолима. 

Има и нещо друго. Мъжете до такава степен се вманиачаваме в ерекцията си, че пропускаме най-важното – отношенията с половинката. Проникването е само част от сексуалния контакт. Има любовна игра, има дълбок секс, базиран на взаимоотношенията между партньорите (тантра и дао секс), има любов. Пълноценният секс не означава ерекция + цикълът “вкарване и изкарване”. Истинският секс е най-висшата форма на общуване между двама души, които се обичат.
Има още един вариант да приемете хапче за ерекция. В днешно време на пазара съществуват стотици такива, но най-добре залагайте на натуралните таблетки, за да нямате странични ефекти и да се радвате на силна, по-здрава, и по-продължителна ерекция, а и либидото ви ще е на макс!


Няма коментари:

Публикуване на коментар